Home
My Puzzles
FAQ
Report bug
Collected Puzzles
User listed puzzles
Random Puzzle
Log In/Out

priekšmēti

Varvara Večerka

1           2 3     4    
   
  5  
     
6   7                  
       
        8
  9   10                    
           
         
         
11        
  12                        
       
13                          
      14          
     
 
15                

Across
1.Zinātne, kas pēta cilvēku sabiedrības attīstību un šīs attīstības posmus no tālas pagātnes līdz mūsdienām.
3.Dabaszinātne, kurā tiek pētītas matērijas un enerģijas īpašības, to mijiedarbība laikā un telpā. Šī zinātne aplūko tādus jēdzienus kā, piemēram, spēks, enerģija, masa un lādiņš.
7.Pauze starp mācību stundām skolā.
9.Klases sapulce, kur tie pārrunāt idejas,problemas,plāni
12.Indoeiropiešu valodu saimes, romāņu valodu grupas valoda, kuru ir dzimtā gandrīz 400 miljoniem cilvēku galvenokārt Ibērijas pussalā un Amerikā.
13.Romāņu valoda, kura ir dzimtā valoda 90 miljoniem cilvēku. Lielākā daļa cilvēku, kam ta valoda ir dzimtā, dzīvo Francijā.
14.Zinātnes nozare, kas pēta vielu sastāvu, īpašības, pārvērtības un parādības, kas saistītas ar šīm pārvērtībām, izstrādā racionālas vielu iegūšanas un pārstrādes metodes.
15.Dabas zinātne par dzīvību visās tās izpausmēs un par dzīvās matērijas organizāciju molekulārā, šūnu, audu, orgānu, organismu un organismu kopu līmenī.
Down
2.Sociāla zinātne, kurā tiek pētīts, kā sabiedrība lieto ierobežotos resursus savu vēlmju apmierināšanai, cilvēku rīcību preču un pakalpojumu ražošanā, tirgošanā un patērēšanā.
4.Zinātnes nozare, kas pēta informācijas ievadi, apstrādi, saglabāšanu, un izvadi, kā arī pēta matemātiskās struktūras saistībā ar datoru jeb elektronisko skaitļojamo mašīnu, kā arī šo teorētisko atziņu izstrādi un ieviešanu dzīvē.
5.Dzimtā valoda apmēram 1,7 miljoniem cilvēku, galvenokārt Latvijā
6.Persona, kura palīdz citiem cilvēkiem iegūt zināšanas.
8.Zinātne par reālās pasaules skaitliskajām attiecībām un telpiskajām formām.
10.Viena no ģermāņu valodu saimes rietumģermāņu atzara valodām. Tiek lēsts, ka tā ir dzimtā valoda no 309 līdz 400 miljoniem cilvēku, un pēc šī rādītāja ir trešā lielākā valodā pasaulē aiz ķīniešu valodas un spāņu valodas.
11.Fiziskas aktivitātes un spēles, kas tiek veiktas, lai tiktu saglabāta un uzlabota cilvēka fiziskā un garīgā veselība.

Use the "Printable HTML" button to get a clean page, in either HTML or PDF, that you can use your browser's print button to print. This page won't have buttons or ads, just your puzzle. The PDF format allows the web site to know how large a printer page is, and the fonts are scaled to fill the page. The PDF takes awhile to generate. Don't panic!




Google
 
Web armoredpenguin.com

Copyright information Privacy information Contact us