Home
My Puzzles
FAQ
Report bug
Collected Puzzles
User listed puzzles
Random Puzzle
Log In/Out

Mācīšanās motivācija, sociālemocionālā mācīšanās un mācīšanās traucējumi

Autors: Maira Asare

Uzmanīgi izlasi jautājumus un ieraksti atbildi! Tev izdosies!

1
2
3
 
4
       
       
       
 
5
                 
       
 
6
             
       
       
       
7
       
         
8
                                     
       
       
       
       
9
               
 
10
                             

Horizontāli
5.Pēc Jean Russell skolēna iesaistīšanos klasē var novērot 3 veidos: uzvedības iesaistīšanās, emocionālā iesaistīšanās un ............. iesaistīšanās. (ievieto vārdu daudzpunktes vietā)
6.Sadarbības prasmes, empātija, sociālo situāciju izpratne un tolerances prasme kopā veido ..................... kompetenci. (ievieto vārdu daudzpunktes vietā)
8.Kā nosaukts Skola 2030 ieradums, kuram raksturīga nepārtraukta, aizrautīga mācīšanās un kļūdu uztveršana par izaugsmes iespējām?
9.Iekļaujošā izglītībā svarīgāka ir mācību gaita nevis rezultāts. Tam veltīts sauklis "...................... nevis progress". (ievieto vārdu daudzpunktes vietā)
10.Kas ir sadarbība, pilsoniskā līdzdalība, pašvadīta mācīšanās, jaunrade un kritiskā domāšana apvienotas vienā jēdzienā?
Vertikāli
1.Kā tiek saukta, pieaugušo iemācīta, skolēna pārliecība, ka viņš pats nav spējīgs uz sasniegumiem, kas klasē izpaužas kā bailes un nevēlēšanās strādāt patstāvīgi?
2.Kura no SEM kompetencēm atbild par skolēna spēju efektīvi regulēt emocijas un izturēšanos, sevi motivēt?
3.Kāda veida traucējumi tiek iedalīti vieglos, vidējos un dziļos?
4.Kā tiek saukta pārliecība, ka ikviens ar piepūli un palīdzību var attīstīt savas intelektuālās spējas? (pretējs idejai, ka katra intelekts ir “fiksēts")
7.Kā sauc skolēnu komunikācijas traucējumu, kas saistīts ar centrālās nervu sistēmas attīstību? To var novērot neveiklā sociālā mijiedarbībā, cita jūtu nesaprašanā, nepatīkā pret rutīnas maiņu un citos veidos.

Use the "Printable HTML" button to get a clean page, in either HTML or PDF, that you can use your browser's print button to print. This page won't have buttons or ads, just your puzzle. The PDF format allows the web site to know how large a printer page is, and the fonts are scaled to fill the page. The PDF takes awhile to generate. Don't panic!




Google
 
Web armoredpenguin.com

Copyright information Privacy information Contact us