Home
My Puzzles
FAQ
Report bug
Collected Puzzles
User listed puzzles
Random Puzzle
Log In/Out

Krustvārdu mīkla par manu mīļāko mākslinieku(dziedātāju) Šonu Mendesu :)

Rihards Balceris

Šajā krustvārdu mīklā būs jāpārbauda zināšanas par manu mīļāko dziedātāju Šonu Mendesu. Būs gan viegli, gan grūti jautājumi;) Mēģini neizmantot internetu ;) Veiksmi!

P.S Visas atbildes ir jāraksta ar lielo vārda pirmo burtu! Var būt vairāku vārdu atbildes, kurās vienkārši atstāj vienu kvadrātiņu brīvu kā atstarpi.

1
2
 
3
           
4
   
5
                 
   
 
6
 
7
                   
     
 
8
                   
9
   
10
                           
     
 
11
         
   
12
           
13
         
   
14
                   
   
 
15
               

Horizontāli
3.2018.gadā iznāca Šona albums, kurš tika nosaukts paša dziedātāja vārdā. Kurš pēc kārtas tas bija?
5.Viņš spēlē 2 instrumentus - ģitāru un _____. Kas tas ir par instrumentu?
7.Kas ir galvenais Mendesa mūzikas žanrs?
8.Mendess ir pazīstams ar savu emocionālitāti mūzikā un ar savu patiesību. Piemēram, savā vārdā nosauktā albūma populārākajā dziesmā Šons atklāti runā par aktuālām mentālām problēmām, piemēram, par nedrošību un bailēm. Kā sauc šo dziesmu?(Visus trīs vārdus raksti ar lielo burtu!)
10.Viņš kļuva populārs spēlējot ģitāru, ko iemācījās spēlēt ''Youtube'' platformā. Viņš ''Vine'' platformā 2013. gadā ievietoja ar ģitāru spēlētu kāda populāra dziedātāja dziesmu un, pateicoties tai, mēnešus vēlāk bija ieguvis vairākus miljonus sekotāju. 2020. gadā viņš ar šo pašu dziedātāju apvienojās dziesmā ''Monster''. Kā sauc šo dziedātāju, kura dziesmas izpildījums nesa Šonam popularitāti?
11.Cik pasaules tūres viņš ir organizējis?
12.Šons ir jauns kanādiešu dziedātājs. Kur viņš ir dzimis?
13.Viņš 2020. gada 2. oktobrī izlaida dziesmu, kuru sauc tā pat kā albumu, kuru plānots izdot 04.12.2020. Kā sauc šo albumu un dziesmu?
14.Kas pēc tautības ir viņa tēvs?
15.Š.g. oktobrī Mendess paziņoja, ka klajā nāks filma, kas apkopos viņa dzīves pēdējos pāris gadus. Tās pirmizrāde notika 23.11 (pirmdien) un piesaistīja ielu skatītāju loku. Kā sauca šo filmu?(Abus vārdus raksti ar lielo burtu!)
Vertikāli
1.2018. gadā kāds amerikāņu žurnāls ''____'' savā rakstā pateica, ka Mendess ir viens no 100 lielākajiem influenceriem pasaulē. Kā sauca šo žurnālu? Raksti anglisko nosaukumu!
2.Viņš neskaitāmas reizes ir parādījies ''_________'' topā, kas ir mūzikas albumu un singlu tops ASV, kas katru nedēļu tiek publicēts _______ žurnālā . Tops tiek sastādīts balstoties uz singlu pārdošanas rezultātiem un atskaņošanas daudzumu ASV radiostacijās, kā arī skatījumiem portālā ''YouTube''. Visi trīs Mendesa albūmi ir bijuši šajā topā. Kā sauc šo topu? Raksti anglisko nosaukumu!
4.Kā sauc viņa otro albumu? Raksti anglisko nosaukumu!
6.Viņa lielākais pirmā albuma hits "Stitches" sasniedza top 10 ASV un Kanādā, un pirmo vietu vēl kādā valstī. Kādā valstī?
9.2014. gadā izdeva savu pirmo studijas albumu. Kā to sauc? Raksti anglisko nosaukumu!

Use the "Printable HTML" button to get a clean page, in either HTML or PDF, that you can use your browser's print button to print. This page won't have buttons or ads, just your puzzle. The PDF format allows the web site to know how large a printer page is, and the fonts are scaled to fill the page. The PDF takes awhile to generate. Don't panic!




Google
 
Web armoredpenguin.com

Copyright information Privacy information Contact us