Home
My Puzzles
FAQ
Report bug
Collected Puzzles
User listed puzzles
Random Puzzle
Log In/Out

discord= naitulus_3455

1
 
2
 
3
             
 
4
 
   
5
           
     
   
6
 
       
7
                           
         
   
8
 
   
9
             
       
   
10
           
   
 
11
           

Soldan Sağa
3.İnternet tarayıcıları tarafından kullanıcıların gezdiği web siteleri hakkında bilgi toplamak için yerleştirilen küçük metin dosyaları.
5.Elektronik posta yoluyla bilgi, mesaj veya dosyaların gönderilip alındığı çevrimiçi bir iletişim aracı.
7.İllüstrasyon, fotoğraf düzenleme, web tasarımı gibi görsel içeriklerin oluşturulması ve düzenlenmesi süreci.
9.Bilgisayar sistemlerinde verilerin kalıcı olarak saklandığı yer, genellikle sabit disk veya bulut depolama olarak adlandırılır.
10.Bilgisayarın çalışmasını sağlayan, kullanıcıların belirli görevleri yerine getirmesine olanak tanıyan programlar ve veri.
11.Bilgisayarın fiziksel parçaları, yani klavye, fare, ekran, işlemci, bellek gibi unsurlar. İnternet: Dünya çapında bir ağ olan ve bilgi alışverişine, iletişime ve kaynak paylaşımına olanak tanıyan bir sistem.
Yukarıdan Aşağıya
1.Veri işleme, depolama, ve çeşitli görevleri yerine getirmek için programlanabilen elektronik bir cihaz.
2.Belirli bir görevi tamamlamak için adımları tanımlayan ve sıralayan mantıksal bir dizi talimat.
4.İnternet üzerinde belirli bir konuya veya içeriğe odaklanan, çeşitli sayfaların bir araya geldiği ve genellikle bir alan adı altında erişilebilen online platform.
6.Yapılandırılmış verilerin depolandığı ve yönetildiği elektronik bir sistem. E-Ticaret: İnternet üzerinden ürün ve hizmet alışverişi yapılması için kullanılan çevrimiçi ticaret uygulamaları ve platformları.
7.Bilgisayar sistemlerini, verileri ve bilgiyi zararlı yazılımlardan, bilgisayar korsanlarından ve diğer tehditlerden koruma süreci.
8.İşlenen, saklanan veya iletilen bilgilerin genel adı. Kodlama: Bilgisayar programlarını oluşturmak için bir programlama dili kullanarak belirli algoritmaları yazma süreci.

Use the "Printable HTML" button to get a clean page, in either HTML or PDF, that you can use your browser's print button to print. This page won't have buttons or ads, just your puzzle. The PDF format allows the web site to know how large a printer page is, and the fonts are scaled to fill the page. The PDF takes awhile to generate. Don't panic!




Google
 
Web armoredpenguin.com

Copyright information Privacy information Contact us